Wolves of the Sea

Günümüz dünyasında, Wolves of the Sea hem kişisel düzeyde hem de genel olarak toplumda büyük önem ve ilgi duyulan bir konu haline geldi. Teknolojinin ilerlemesi ve küreselleşmeyle birlikte Wolves of the Sea günlük hayatımızda benzeri görülmemiş bir önem kazandı. Bu makalede, Wolves of the Sea'i ve onun ekonomi üzerindeki etkisinden popüler kültürdeki rolüne kadar çeşitli yönlerdeki etkisini ayrıntılı olarak inceleyeceğiz. Derin ve anlayışlı analizler yoluyla, Wolves of the Sea'i çevreleyen gizemleri ve karmaşıklıkları açığa çıkaracağız ve onun günümüz dünyasındaki önemine dair net ve kapsamlı bir görünüm sunacağız.

Letonya "Wolves of the Sea"
2008 Eurovision Şarkı Yarışması şarkısı
ÜlkeLetonya
Şarkıcı(lar)Pirates of the Sea
Dilİngilizce
Besteci(ler)Jonas Liberg, Johan Sahlen,
Claes Andreasson,
Torbjörn Wassenius
Söz yazar(lar)ıJonas Liberg
Finallerdeki sonuçları
Yarı final derecesi6.
Yarı final puanı86
Final derecesi12.
Final puanı83
Sahneye çıkış kronolojisi
◄ "Questa notte" (2007)   
"Probka" (2009) ►
Wolves of the Sea

"Wolves of the Sea" (TürkçeDenizin kurtları), Pirates of the Sea tarafından seslendirilen 2008 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Letonya'yı temsil eden şarkı.[1] Şarkı İngilizce dilinde seslendirilmiştir. Şarkı Jonas Liberg tarafından yazılmıştır.

Şarkı yarışmanın yarı finalinde Belarus'un temsilcisi Ruslan Alehno'nun şarkısı "Hasta la Vista"'dan sonra ve Hırvatistan'ın temsilcisi Kraljevi ulice ve 75 cents'in şarkısı "Romanca"'dan önce 10. sırada çıkmıştır. 19 şarkı arasından 6. olarak finale çıkmış, finalde Portekiz'in temsilcisi Vânia Fernandes'nun şarkısı "Senhora do mar (Negras águas)"'dan sonra ve İsveç'in temsilcisi Charlotte Perrelli'nin şarkısı "Hero"'dan önce 10. sırada çıkmıştır. Yarışmanın yarı finalinde 25 şarkı arasından 12. olmuştur.

Bir sonraki gelen 2009 yarışması'nda Leton katılımcı, "Probka" adlı şarkısıyla Intars Busulis olmuştur.

Kaynaklar

  1. ^ "Latvia decided: The Pirates to Eurovision". ESCtoday.com. 1 Mart 2008. 25 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2009.