Kōshō

Modern dünyada, Kōshō toplumun birçok sektörü için büyük önem taşıyan ve ilgi duyulan bir konu haline geldi. Etkisi, kültür ve teknoloji üzerindeki etkisi de dahil olmak üzere, kişisel alandan profesyonel alana kadar değişmektedir. Kōshō etrafında dönen pek çok tartışma ve düşünce var ve günümüzde önemi yadsınamaz. Bu nedenle farklı yönlerini araştırmak ve günlük hayatımızdaki kapsamını ve sonuçlarını anlamak çok önemlidir. Bu makalede, Kōshō ile ilgili en alakalı bakış açılarından bazılarını ve bunun toplumu genel olarak nasıl etkilediğini inceleyeceğiz.

Kōshō (Japonca康正), Japonya tarihinde Temmuz 1455-Eylül 1457 tarihlerini kapsayan dönem adıdır.[1] Dönem, Kyōtoku'dan sonra gelmekte olup Chōroku'ya kadar devam etti. Bu dönemde hüküm süren imparator Go-Hanazono idi.[2]

Kaynakça

  1. ^ Nussbaum, Louis-Frédéric. (2005). "Kōshō" in Japan encyclopedia, p. 564; n.b., Louis-Frédéric is pseudonym of Louis-Frédéric Nussbaum, see Deutsche Nationalbibliothek Authority File 24 Mayıs 2012 tarihinde Archive.is sitesinde arşivlendi.
  2. ^ Titsingh, Isaac. (1834). Annales des empereurs du Japon, pp. 331 6 Aralık 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.–340.

Dış bağlantılar

Önce gelen:
Kyōtoku
Japon dönemi
1455-1457
Sonra gelen:
Chōroku