Keichō

Bu yazımızda çeşitli disiplinlerin dikkatini çeken ve günümüz toplumunda büyük ilgi uyandıran Keichō konusunu derinlemesine inceleyeceğiz. Keichō uzun süredir tartışma ve çalışma konusu olan bir konudur ve alaka düzeyi bugün hala açıktır. Bu makale boyunca, Keichō'in kökeninden günlük yaşam üzerindeki etkisine ve geleceğe yönelik olası sonuçlarına kadar çeşitli yönlerini inceleyeceğiz. Keichō'in eksiksiz bir görünümünü sağlamak için olumlu ve olumsuz yönlerinin yanı sıra kişisel, sosyal ve küresel düzeyde olası sonuçlarını analiz edeceğiz. Ek olarak, sürekli gelişen bu konuya güncel bir bakış sağlamak amacıyla Keichō ile ilgili en son araştırmaları vurgulayacağız.

Hokoji Tapınağı ve Ölüm Çanı Kyoto,Japonya

Keichō (Japonca慶長), Japonya tarihinde Ekim 1596-Temmuz 1615 tarihlerini kapsayan dönem adıdır.[1] Dönem, Bunroku'dan sonra gelmekte olup Genna'ya kadar devam etti. Bu dönemde hüküm süren imparatorlar Go-Yōzei ve Go-Mizunoo idi.[2]

Kaynakça

  1. ^ Nussbaum, Louis-Frédéric. (2005). "Keichō" in Japan encyclopedia, p. 504 4 Ağustos 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.; n.b., Louis-Frédéric is pseudonym of Louis-Frédéric Nussbaum, see Deutsche Nationalbibliothek Authority File 24 Mayıs 2012 tarihinde Archive.is sitesinde arşivlendi.
  2. ^ Tittsingh, Isaac. (1834). Annales des empereurs du japon, pp. 402–409. 6 Aralık 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.

Dış bağlantılar

Önce gelen:
Bunroku
Japon dönemi
1596-1615
Sonra gelen:
Genna